Kiadványszerkesztés, tervezés, gondozás

Szinte minden ügyfelünk számára végzünk kiadványszerkesztést.
A megbízásokat a tervezés fázisától a végtermék leszállításáig vállaljuk. A tervezés, illetőleg a tartalmi egyeztetések során ügyfeleinkkel személyesen, valamint elektronikus levélben tartjuk a kapcsolatot. Ha a helyzet megkívánja, ftp hozzáférést is biztosítunk.

Megrendelőink számára a terveket pdf formátumban küldjük meg és elektronikus levélben, faxon vagy telefonon, illetve szükség esetén személyesen is tartjuk a kapcsolatot. A nyomdai szakaszba kerülés, illetve kivitelezés megkezdése előtt - igény esetén - próbanyomattal véglegesítjük a gyártási folyamatot.

Ha szükséges, a kiadvány megszületésétől részt veszünk az alkotói folyamatban. Megtervezzük a kiadvány layoutját, tipográfiáját.

A bejelentésköteles időszakos vagy egyedi kiadványok esetében közbenjárunk az ISSN vagy ISBN számok megszerzésében.

» Katalógusok, dossziék, mappák, brossúrák, szórólapok...
» Kérjen tőlünk ajánlatot

Axinar produkció - filmprodukciós megoldások Ledlightdesign - dekorációs fényreklám netizen.eu - webes alkalmazások fejlesztése

A megfelelő marketing-,

és reklámstratégia kialakítása olyan kérdéseket vet fel, amelyek kihatása a vállalkozás jövőjét messzemenően befolyásolhatja, ugyanakkor vonzatai nehezen megjósolhatóak előre. » bővebben

» Termékdíj információk