Referenciáink

Az alábbi referenciákkal a teljesség igénye nélkül próbálunk ízelítőt adni eddigi munkáinkból.

Kiadványszerkesztés

Dosszié, brossúra, újság, hírlevél, katalógus, prospektus, szórólap, illetve egyéb nyomdai vagy digitális úton készülő kiadvány tervezése, nyomdai előkészítése és kivitelezése.

Szinte minden ügyfelünk számára végzünk kiadványszerkesztést.
A megbízásokat a tervezés fázisától a végtermék leszállításáig vállaljuk.
A tervezés, illetőleg a tartalmi egyeztetések során ügyfeleinkkel személyesen, valamint elektronikus levélben tartjuk a kapcsolatot. Ha a helyzet megkívánja, ftp hozzáférést is biztosítunk. Megrendelőink számára a terveket pdf formátumban küldjük meg.

Ügyfeleink közel 50 különböző, 2 és 3 lapos dossziéformából választhatják ki a megfelelő megoldást. A dossziék és egyéb nyomdai termékek esetében lehetőség van az egyedi stancformák alkalmazására, fóliázásra, valamint UV formalakkozásra is. Az egyedi formás reklámanyagok esetén speciális stancolási megoldásokkal is igyekszünk a terméket vagy márkát karakteresebbé tenni.

» Kérjen tőlünk ajánlatot

Axinar produkció - filmprodukciós megoldások Ledlightdesign - dekorációs fényreklám netizen.eu - webes alkalmazások fejlesztése

Microsite

A reklámkampányokat online kiegészítő micrositeokkal is célszerű támogatni. Ezzel lehetséges a célcsoporto(ka)t interaktív módon bevonni a kommunikációs folyamatba. Kiváló lehetőség nyílik ezzel a vásárlói célcsoportoktól információ és adatgyűjtésre, elégedettség mérésre, fogyasztói szokások fürkészésére, vásárlási befolyásolásra, kampányerősítésre. Az eszköz alkalmas adat és címlista gyűjtésre, adatbázis kialakítására. » webes szolgáltatásaink

» Termékdíj információk