Kampány koncepció kidolgozás, tervezés, szervezés, lebonyolítás

Vállalunk teljes körű, minden médiára kiterjedő kommunikációs kampánystratégia tervezést, kreatív koncepció kilakítást, és vezénylést, ami tartalmaz:

A kampánytervezést az ügyfél által megadott - vagy közösen kidolgozott - briefing alapján végezzük. Kialakítjuk a célcsoport(ok)ra alapozott reklámtsratégiát, elkészítjük a koncepciót, a főcímeket, a szövegírást és a kreatív anyagot. Az elfogadott kreatív anyagot integráljuk a médiatervben meghatározott médiákra.

A rádió és tv-spotok gyártásához rendelkezünk szegedi és budapesti együttműködő stúdióháttérrel, szakmai stábbal, zenei háttérhez szerzőijog kezeléssel a Sonoton szerődött partnereként. Médiatervezéshez kutatási adatokkal és foglalási kapcsolatokkal szintén szerződött partnerünkkön keresztül.

Szükség esetén színészek és statiszták, helyszínek és a technikai eszközök biztosítását is felvállaljuk.

» Kérjen tőlünk ajánlatot

Axinar produkció - filmprodukciós megoldások Ledlightdesign - dekorációs fényreklám netizen.eu - webes alkalmazások fejlesztése

Az arculat szerepe

A napjainkra jellemző kiélezett versenykörnyezetben - függetlenül attól, hogy az adott cég, intézmény a versenyszférában, vagy más szektorban végzi tevékenységét -, életbevágóan fontos, hogy az arculat letisztult, könnyen felismerhető és azonosítható legyen. A kommunikációs üzenetek célratörőek, esetleg szellemesek, vizuálisan jól áttekinthetőek, karakteresek, és megkülönböztethetőek legyenek, ami segít az azonosításban, erősíti a piaci megjelenést és jelenlétet, javítja az ismertséget, és átlépi az egyre emelkedő ingerküszöböt. » bővebben

» Termékdíj információk